Mkb clickservice (proximedia) dupeert ondernemers nog steeds, Klacht.nl fake site - Pagina 3 - Radar (2024)

===== Deel 3

Ondernemer versus Proximedia (2016-07) Hof verwacht kritische houding van ondernemer tav verkoper

Bij dergelijke afspraken mag ook van een kleine ondernemer als [appellant] worden verwacht dat wervende verkooppraatjes met enige reserve worden aangehoord, dat hij de op hem uitgeoefende druk relativeert, en dat hij tenminste een vluchtige, maar kritische blik werpt op de inhoud van de aan hem voorgelegde overeenkomst.

Proximedia versus Banketbakker (2015-10) OPMERKELIJK Hoge Raad bevestigt oordeel van het Hof dat overeenkomst niet gebaseerd was op wilsovereenstemming en wijst beroep van BeUP (Proximedia) af

Het recht is er met name (maar zeker niet alleen) ook voor om zwakkeren te beschermen tegen nietsontziende personen of bedrijven die op listige wijze proberen munt te slaan uit de zwakte, onkunde of in voorkomende gevallen zelfs kenbare lichtzinnigheid van anderen. Dat betekent niet dat zwakkeren altijd en zonder meer (moeten) worden beschermd, maar nog minder dat zij altijd in de kou moeten blijven staan omdat het recht er alleen maar voor de sterkeren (“waakzamen”) zou zijn.

Proximedia versus Horecastel (2015-07) Hof gelooft dat verkoper meer beloofd heeft dan contract toont

De verklaring van [vertegenwoordiger Proximedia] doet aan de verklaringen van [geïntimeerde] en [vennoot] onvoldoende af...

Proximedia versus Zaanse ondernemers (2015-07) Hof eens: ondernemer hoeft niet te betalen voor falende site en advertenties met tekstfouten

Volgens [appellante] is de onder 3.7 besproken tekortkoming onvoldoende om de ontbinding van de gehele overeenkomst te rechtvaardigen. Het hof zou dit met [appellante] eens kunnen zijn, ware het niet dat, zoals uit het overwogen onder 3.5 en 3.6 blijkt, ook ten aanzien van de andere onderdelen van de overeenkomst sprake was van min of meer ernstige gebreken in de nakoming aan de zijde van [appellante] . In dit licht bezien kan niet worden gezegd dat de door [geïntimeerden] ingeroepen ontbinding de ontbinding van de gehele overeenkomst niet rechtvaardigt.

Proximedia versus TROS (2009-09) TROS hoeft forum RADAR niet offline te halen vanwege kritiek op Proximedia

De beoordeling door de rechter: Al enige jaren is Proximedia onderwerp van diverse publicaties in de media en op internet, waarbij telkens weer de door haar gehanteerde verkooppraktijken - die Proximedia zelf ‘enthousiast’ noemt, maar die evengoed als ‘opdringerig’ kunnen worden aangeduid – aan de orde komen. Niet in geschil is dat Proximedia zich met name richt op kleine ondernemers, dat zij zelf de klanten benadert, dat de klanten dezelfde dag nog moeten beslissen of zij op het aanbod van Proximedia in willen gaan en dat de looptijd van de aangeboden contracten 48 maanden bedraagt, zonder tussentijdse opzegmogelijkheid (behalve, onder omstandigheden, tegen betaling van 60% van de contractswaarde). Verder is voldoende aannemelijk, namelijk uit diverse bronnen naar voren gekomen en door Proximedia onvoldoende gemotiveerd betwist, dat aan klanten wordt meegedeeld dat zij een ‘speciale aanbieding’ krijgen en dat Proximedia hun bedrijf bij uitstek heeft uitgekozen om in te investeren, zodat de betrokken bedrijven als referent voor Proximedia kunnen optreden, en dat Proximedia haar product als zeer voordelig presenteert.

De Tros heeft terecht aangevoerd dat Proximedia door het hanteren van de hiervoor geschetste verkoopmethoden en contracten zelf het risico heeft genomen onderwerp van discussie te worden. Daarbij kon Proximedia, in het huidige tijdsgewricht, verwachten dat deelnemers aan die discussie ook hun mening zouden ventileren op internetsites. Dat de Tros met haar Forum ruimte biedt aan deelnemers aan die discussie is op zichzelf niet onrechtmatig. Ook de omstandigheid dat het hier gaat om kleine ondernemers en – strikt genomen – niet om consumenten, maakt niet dat het aan de orde (laten) stellen van kwesties als deze op de website van TROS Radar, niet rechtmatig zou zijn.

Bij nadere beschouwing van de inhoud van de berichten en gezien het aantal, ook in andere media geuite, klachten moet immers worden geconcludeerd dat het gaat om reële klachten, die zich stelselmatig voordoen.

Als er daadwerkelijk verbetering in de werkwijze optreedt is het in het belang van Proximedia en haar medewerkers om niet tot in lengte van jaren met oude klachten te worden geconfronteerd. (Red: dat was dus in 2009)

Parfip versus XL Damesmode Emmen (2005-07) Proximedia heeft verzuimd zijn vordering correct te cederen dus Parfip heeft geen claim

Parfip heeft - ook nadat zij daartoe na de comparitie van partijen door de rechtbank in de gelegenheid is gesteld - geen akte overgelegd waarbij de vorderingen van Proximedia op [gedaagden] aan Parfip worden geleverd.

Mkb clickservice (proximedia) dupeert ondernemers nog steeds, Klacht.nl fake site - Pagina 3 - Radar (2024)
Top Articles
Keto Sausage, Biscuits and Gravy Recipe
Keto Bacon Cheeseburger Soup Recipe
11 beste sites voor Word-labelsjablonen (2024) [GRATIS]
Camera instructions (NEW)
Mountain Dew Bennington Pontoon
Ymca Sammamish Class Schedule
Culver's Flavor Of The Day Wilson Nc
Okatee River Farms
Noaa Weather Philadelphia
Nyuonsite
Waive Upgrade Fee
Devourer Of Gods Resprite
Giovanna Ewbank Nua
Shariraye Update
Notisabelrenu
Bowie Tx Craigslist
2021 Lexus IS for sale - Richardson, TX - craigslist
Craigslist Farm And Garden Cincinnati Ohio
Eva Mastromatteo Erie Pa
Yakimacraigslist
Nick Pulos Height, Age, Net Worth, Girlfriend, Stunt Actor
Apply for a credit card
Webcentral Cuny
Quadcitiesdaily
Project, Time & Expense Tracking Software for Business
Trivago Myrtle Beach Hotels
Tuw Academic Calendar
Mikayla Campinos: Unveiling The Truth Behind The Leaked Content
Speechwire Login
Play It Again Sports Forsyth Photos
Why comparing against exchange rates from Google is wrong
25Cc To Tbsp
Solarmovie Ma
Lichen - 1.17.0 - Gemsbok! Antler Windchimes! Shoji Screens!
Synchrony Manage Account
Directions To 401 East Chestnut Street Louisville Kentucky
Pp503063
WorldAccount | Data Protection
Dispensaries Open On Christmas 2022
Tattoo Shops In Ocean City Nj
VDJdb in 2019: database extension, new analysis infrastructure and a T-cell receptor motif compendium
Satucket Lectionary
6576771660
فیلم گارد ساحلی زیرنویس فارسی بدون سانسور تاینی موویز
Child care centers take steps to avoid COVID-19 shutdowns; some require masks for kids
Mauston O'reilly's
Breaking down the Stafford trade
Unblocked Games - Gun Mayhem
Hughie Francis Foley – Marinermath
Besoldungstabellen | Niedersächsisches Landesamt für Bezüge und Versorgung (NLBV)
How to Choose Where to Study Abroad
Noaa Duluth Mn
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 6025

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.